Sök

Fordonsförare


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision att vi ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. Idag är 5000 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Drift och anläggning är en avdelning på hamn- och gatuförvaltningen som arbetar med skötsel och underhåll inom gator, vägar, allmän plats, torg, parker och grönområden, bad, lekplatser, motionsspår och hamn. Avdelningen arbetar även med olika former av anläggningsarbeten. Varberg växer och därmed också vårt uppdrag, därför söker vi dig som vill hjälpa oss att växa.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar körning av lastbil med kran och lastväxlare inom Varbergs kommun. I tjänsten kan det även bli aktuellt med annan maskinkörning samt andra arbetsuppgifter inom drift- som anläggningssidan. Beredskap ingår som en del av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har CE-kranförarutbildning ADR YKB och som både har erfarenhet och ett stort intresse för maskinkörning. Du ska ha god samarbetsförmåga och vara flexibel. Du är bra på att ta egna initiativ samt har lätt för att arbeta i grupp. Arbetet kräver god fysik. Körkort CE samt krancertifikat och YKB är ett krav.


Övrigt

Urval och intervjuer kommer att göras löpande under rekryteringsprocessen. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-24

Referensnummer: A913071


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.


Upplysningar

Tomas Kaspersson, Avdelningschef drift o anläggning

Telefon: 0340-88 648


Anders Evertsson, Enhetschef

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Anders Tell Tel: 070-62 54 308


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter