Sök

IT-koordinator, Hagaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Hagaskolan är en F-9 skola med tillhörande fritidshem mitt i centrala Varberg. Här arbetar många olika slags pedagoger liksom servicepersonal. Skolan har drygt 400 elever med en mångfaldsbakgrund. För oss är det viktigt med en helhetssyn på elevens lärande och att vi alla bidrar till elevens utveckling till god samhällsmedborgare med förmågan till livslångt lärande. Enhet Flerspråkighet stödjer alla skolor i kommunen med studiehandledare och modersmålslärare.


Arbetsuppgifter

Som IT-koordinator är du "spindeln i nätet" avseende allt som rör våra digitala verktyg, både elevernas och pedagogernas. Du arbetar tätt ihop med både rektorer och pedagoger. Du behöver vara tekniskt kunnig och det är en fördel att du även kan pedagogiskt runt IKT. Support och hantering av skolans gemensamma IT-system, mjukvara. Support och hantering av det tekniska runt våra IT-verktyg, hårdvara. Du blir skolans och Enhetens kanal gentemot den centrala IT-avdelningen. Användarsupport och internutbildning. Tjänsten innebär 50 % mot Hagaskolan och 10 % mot Enheten för flerspråkighet (avser då bara personal). Arbetsplatsen är densamma (Hagaskolan).

Kvalifikationer

God dokumenterad kunskap runt IT-hantering gällande både mjuk- och hårdvara. Pedagogisk insikt i hur de digitala verktygen kan hjälpa elever och personal. Kommunikativ förmåga är viktig. En stor del av tjänsten innefattar service och samarbete. Du bör ha ett stort intresse av att "följa med" i utvecklingen av IT samt att lära nytt. Du behöver också kunna lära ut och vara en problemlösare. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Vi vill att du har en hög samarbetsförmåga och är stresstålig vid arbetstoppar. Du behöver kunna planera ditt arbete självständigt. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-09-27

Referensnummer: A1153212


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-11-30

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Kerstin Ekman Hake, Rektor

Telefon: 0704-90 14 58


Lars-Gunnar Forslund, Biträdande rektor

Telefon: 0733-83 86 83


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter