Sök

Fritidspedagog, Buaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Buaskolan ligger i Bua, ett samhälle beläget vid kusten två mil norr om Varberg. Skolan är en F-6 skola med ca 185 elever och ca 30 personal.Integrerat med skolan finns fritidshemmet med drygt 90 barn. Skolan har också en aktiv föräldraförening och samarbete med den lokala pensionärsföreningen. På Buaskolan strävar vi efter största möjliga lärande, där alla elever inkluderas och möts utifrån sina behov och förutsättningar. Eleverna är med påverkar sitt lärande och vet vad de behöver kunna för att klara kunskapskraven. Läroplanen är formulerad i tydliga mål och visar vad eleverna skall arbeta med för att utvecklas under alla sina år i skolan och i fritidshemmet. Pedagogerna har god insikt om elevernas lärande vilket bidrar till hög måluppfyllelse. Genom ämnesdidaktiskt kollegium utvecklar lärarna sin undervisning och skapar genom sitt samarbete goda förutsättningar för en rättvis och likvärdig bedömning. Skolan kännetecknas av ett stort engagemang och god kollegial anda i alla verksamheter.


Arbetsuppgifter

Arbetar som fritidslärare under sommarveckorna. Ett sommarvikariat 75-90%. Både på fritids Buaskolan men även på fritids Vidhögeskolan under sommarstängningen. Sommarstängning är vecka 28 - 31. Då arbetar man på Vidhögeskolan. Resten av veckorna är du på Buaskolans fritids med start måndag vecka 25 till och med fredag vecka 32. Du arbetar med att planera och genomföra undervisning/aktiviteter på fritids tillsammans med kollegor. Du jobbar på goda relationer med elever och sätter alltid eleven i centrum. Rekrytering kommer att ske löpande under annonstiden. Ange uppgifter på referenter i samband med din ansökan.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare/lärare/fritidslärare alt. pågående högskoleutbildning inom pedagogik eller tidigare arbetslivsfarenhet inom fritids/skola. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2024-02-18

Referensnummer: C176401


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 75-90% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2024-06-17

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Kenth Venöstrand, Rektor

Telefon: 070-1496691


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter