Sök

Kock med samordningsansvar på Hagaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Nu söker Kost och städavdelningen en kock med samordningsansvar på Hagaskolan. Det av stor vikt att du har servicetänk med kunder och personal i fokus. I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Möta våra kunder - Laga god och näringsriktig mat från grunden - Specialkosthantering - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept. - Engagera våra kunder, anställda och vara vår frontfigur - Lokalvård och disk - Som kock med samordningsansvar är du huvudansvarig för bl.a: - Verksamheten på enheten - Leder, fördelar och själv deltar i det dagliga arbetet. - Personalplanering utifrån t.ex. turer och bemanningsbehov - Tillsyn av lokaler och inredning - Varuflöde och inköp på enheten - Digitala beställningar, fakturering, statistik och rapportering på enheten - Egenkontroll för köket - Ekonomin på enheten - Vara enhetens kontaktperson, delta i nätverk, föräldramöten etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint mat intresse och en stor passion för matlagning från grunden med kunden i fokus. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: - Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost - Du bör ha mångårig erfarenhet - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel och kostdataprogram - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift - HACCP-utbildning - Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar - Körkort B Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-04-09

Referensnummer: KOS230317


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Heltid, Eller den tjänstgöringsgrad du önskar. Vikariat

Tillträdesdatum: 2023-06-27

Tillträde: Helg och kvällstjänstgöring kan förekomma vid sjukdom, sommarperioder eller vid större event.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Sandra Eriksson, Enhetschef

Mobiltelefon: 0723562719


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter