Sök

Lärare grundskolans senare år, Bosgårdsskolan


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera den att uppnå sina drömmar. Bosgårdsskolan är en F-9 skola som från ht-18 leds av två rektorer. Elevernas hälsa och välmående står i fokus för vår verksamhet då vi ser att det är en stark drivkraft för ökad måluppfyllelse. Vill du bli en del av vår framgång önskar vi att du söker dig till oss.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad och vill vara med och bidra till skolans och elevers utveckling och lärande. Du arbetar som en av flera pedagoger i skolans lärarlag för elever i åk 6-9. Du ska vara del av skolans arbetslag 7-9 och arbeta utifrån ett formativt förhållningssätt. Vi har en tyskagrupp i varje årskurs så totalt fyra grupper.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i grundskolans senare år 6-9 i tyska. Du har en inkluderande elevsyn, ett positivt förhållningssätt, är lösningsinriktad och har mod att utmana till utveckling. Vi söker dig som har fallenhet och kunskap om att arbete med elever som har ett behov av flexibelt bemötande och använder dig av ett lågaffektivt förhållningssätt och bemötande. Ditt förhållningssätt präglas av att du söker styrkor och resurser hos barnet. Meriterande med utbildning inom NPF och erfarenhet av att framgångsrikt ha arbetat med elever med NPF. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under annonseringen. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-14

Referensnummer: A847553


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en omfattning av 50 % och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.


Upplysningar

Emma Rosengren, T.f Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter