varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Studie- och karriärvägledare till Studie- och karriärcentrum på Vuxenutbildningen i Varberg


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Studie- och Karriärcentrum är en del av Vuxenutbildningen, Integrationsenheten och arbetsmarknadsenheten (VIA) och ingår i Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen, som bildades 1 januari 2019. På Studie- och Karriärcentrum arbetar 4 studie- och karriärvägledare. VIA stödjer människor i processen till att nå egen försörjning. Vill du bidra med din energi och ditt engagemang tillsammans med oss? På grund av att en önskad nedsättning i sysselsättningsgrad hos befintlig personal söker vi nu en studie- och karriärvägledare på 40% (2 dagar i veckan efter överenskommelse).


Arbetsuppgifter

Som studie och karriärvägledare på Vuxenutbildningen kommer du arbeta med primärt snäv vägledning mot yrke och studier. Du kommer framförallt möta sökande på Vuxenutbildningen/Studie- och karriärcentrum men kan även komma att arbeta ute hos våra externa utbildningsanordnare. Du väglededer människor från många olika kulturer med olika erfarenheter. Vissa administrativa uppgifter kan ingå, exempelvis genomförande av nivåtester för sökande.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har examen från studie- och yrkesvägledarprogrammet eller liknande utbildning. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet. Det är önskvärt att du har erfarenhet och kunskap i arbete med vuxna från olika kulturer. Du är positiv, engagerad, flexibel och vill delta i sökande och elevers utveckling och lärande. Du trivs med att arbeta med vuxna. Du vill arbeta i team men kan arbeta självständigt och ta egna initiativ som gagnar verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-06-02

Referensnummer: A1224595


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 40% vikariat med möjlighet till förlängning.

Tillträdesdatum: 2023-08-01

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Henriette Hammar, Enhetsche

Mobiltelefon: 0768477072


Fackliga kontaktpersoner

Anders Lindborg


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter