Sök

Förskollärare, Bosgårdsskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bosgårdsskolan är belägen i Tvååker och är en av kommunens största F-9 skola. Här samsas elever från Tvååker, Spannarp och Sibbarp. Bosgårdsskolan vill ge barn och ungdomar bästa möjliga förutsättningar för lärande och verktyg för livskunskap. Bosgårdsskolan arbetar för att varje barn ska kunna lämna skolan med "rak rygg" och gott självförtroende.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som förskollärare tillsammans med andra pedagoger i Bosgårdskolans förskoleklass. Arbete enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på förhållningssätt, våra lärmiljöer och barns inflytande i verksamheten. Du som förskollärare är ansvarig i detta arbete. På vår skola vill vi vara med och utveckla barnen till glada, trygga och starka individer som utvecklas och lär sig hela tiden. Hur ser du på denna målbild? Vad kan just du bidra med i arbetet för att vi ska nå vår målbild?

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i förskola. Du är en uppdragsmedveten förskollärare som kan bidra till ett gott förhållningssätt, skapa tillgängliga lärmiljöer och driva utveckla undervisningen. Alltid med barnens bästa för ögonen. Vi ser gärna att du är intresserad av ex. digitala verktyg, skapande, dans/drama, musik och/eller utomhuspedagogik. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-01-16

Referensnummer: A922659


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med

Tillträde:


Upplysningar

Kate Svensson, Rektor

Telefon: 073-243 75 06


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-15 17 378


Lärarnas riksförbund Tel: 072-15 17 392


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter