varningsikon

2020-04-08

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Projektledare till VIVAB


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) verkar i ett område med stark tillväxt där det pågår och planeras många spännande utbyggnads- och infrastrukturprojekt. Vill du ha ett arbete där du får chansen att verkligen göra skillnad och skapa hållbara lösningar för kommande generationer? Tycker du att samarbete är en nyckelfaktor för att hitta de bästa lösningarna? Då ska du söka till tjänsten som Projektledare till vår projektenhet!


Arbetsuppgifter

På vår avdelning Projekt och Planering ansvarar vi för genomförande av projekt, långsiktig planering och våra anläggningars utbyggnad inom Plan- och exploateringsprocessen. Vi genomför flera stora investeringar i vårt distributionsnät, projekterar för nytt vattentorn i Varberg och genomför moderniseringsprojekt på våra vattenverk och reningsverk. Vi arbetar även med att upprätthålla och förbättra en säker leverans och produktion av dricksvatten samt omhändertagande av spillvatten för rening. Läs här för information om våra pågående projekt: www.vivab.info/projekt Som projektledare arbetar du självständigt och leder tillsammans med engagerade kollegor projekt hela vägen från förstudie till avslut. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade kollegor med stor erfarenhet inom VA, återvinning och avfall. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling och stimulerande arbetsuppgifter. Tjänsten är placerad i Falkenberg men du har arbetsuppgifter och projekt även i Varberg.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en lösningsorienterad person som har lätt för att ta egna initiativ. Du arbetar på ett strukturerat och kvalitetsmedvetet sätt. Vi söker dig som har en högskoleutbildning med relevant inriktning, eller dig som har motsvarande utbildning och erfarenhet. Du har mångårig erfarenhet av projektledning helst inom VA, avfall, bygg- eller processindustri. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av byggledning, entreprenadjuridik och upphandling inom offentlig sektor. Då arbetet innebär kontakter med myndigheter, kunder och entreprenörer är det också viktigt att vara en god och pedagogisk kommunikatör och du uttrycker dig därför väl på svenska i både tal och skrift och behärskar engelska. B-körkort är krav för tjänsten.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! VIVAB (Vatten & Miljö i Väst AB) jobbar för en hållbar framtid med rent vatten, friskare hav och minskade avfallsmängder i Varberg och Falkenberg. Från våra vattenverk levererar vi ett dricksvatten av högsta kvalitet och vi strävar efter minsta möjliga miljöpåverkan från våra reningsverk. Vi ansvarar även för avfallshanteringen i våra kommuner, där återvinning och återbruk är viktiga grundstenar i utvecklingen. Vår verksamhet berörs av runt 100 000 personer vilket gör oss till en av landets större aktörer inom vatten, avlopp och avfall. En förenklad miljösmart vardag är vår vision var med och förverkliga den du också! OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om ytterligare annonsering både i tryck och digitalt.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-04-05

Referensnummer: A938110


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.


Upplysningar

Per Synnes, Ansvarig rekryterare

Telefon: 070-299 15 30


Marika Olsson, Enhetschef projekt

Telefon: 0757-274031


Fackliga kontaktpersoner

Michael Fransson Tel: 0757-274034


Lars-Erik Johansson Tel: 0757-274188


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter