Sök

Lärare grundskolans senare år, Hagaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Hagaskolan är en mångkulturell FF (Fritids och förskoleklass) - 9-skola med ca 400 elever mitt i centrala Varberg, bara 400 meter från tågstationen.


Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som vikarie på hela Hagaskolan i samtliga skolämnen och även på fritidshemmet. Som vikarie har du god förmåga att utveckla ett samarbete med dina kollegor. Du ser till hela barnets utveckling och anpassar dig efter respektive individs behov. Du är tydlig och flexibel med god samarbetsförmåga, både med kollegor, elever och vårdnadshavare. Som person är du lugn och stabil, med en positiv syn på ditt uppdrag. Anställningen innebär arbete i en lokal personalpool och du kommer vara resurs till elever och grupper i behov av stöd, förstärkning under vissa lektioner samt ersättare vid ordinarie personals frånvaro. Du kommer efter behov fungera som resurs i 4-6 arbetslaget och lära känna skolans elever och ibland fungera som vikarie i hela skolan. Tjänsten innebär arbete fem dagar per vecka med en tjänstegrad på 85%. Vår verksamhet är öppen måndag till fredag mellan kl. 6:30 och 17.30. Anställning enligt HÖK, bilaga D i AB (personalpoolsavtal).

Kvalifikationer

Legitimerad lärare åk 1-9 och/eller legitimerad förskollärare eller fritidspedagog. Vi söker dig som har ett gott bemötande, är flexibel, har initiativ- och samarbetsförmåga samt är ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-12-02

Referensnummer: A1066474


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 85% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Snarast

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Susanne Bertelsen, Rektor

Telefon: +46766325697


Lars-Gunnar Forslund, Biträdande rektor

Telefon: 073-383 86 83


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter