Sök

Sommarjobba som SVA och engelskalärare


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vuxenutbildningen är en del av VIA (Vuxenutbildningen, integrationsenheten och arbetsmarknadsenheten) och ingår i Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen, som bildades 1 januari 2019. VIA stödjer människor i processen till att nå sina drömmar genom nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vill du bidra med din energi och ditt engagemang tillsammans med oss?


Arbetsuppgifter

Svenska som andraspråk och engelska grundläggande nivå motsvarar kurser upp till och med årskurs 9, med innehåll och arbetssätt anpassat för vuxna elever, och förbereder eleverna för fortsatta studier eller för arbetslivet. Eleverna läser kurserna som schemalagda kurser under dagtid. Handledning i svenska som andraspråk kan också förekomma. Då läser eleverna kurserna på ett distansupplägg på läroplattform via vuxenutbildningens distansleverantör, och du kommer handleda eleverna på plats utifrån elevernas individuella studieplan och elevernas individuella behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerat lärare i svenska som andra språk och engelska eller studerar till lärare i ämnena. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har: Arbetslivserfarenhet från aktuell verksamhet. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med vuxnas lärande. Du är positiv, engagerad, flexibel och vill delta i elevers lärande. Du trivs med att arbeta med vuxna. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ som gagnar verksamheten.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-03-27

Referensnummer: A1206580


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid

Beskrivning av omfattning: Visstidsanställning juni-september 2023 enligt överenskommelse.

Tillträdesdatum: 2023-06-01

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Henriette Hammar, Enhetschef

Mobiltelefon: 0768477072


Fackliga kontaktpersoner

Lärarnas riksförbund


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter