varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Förste kock till Bua förskola/Limagården


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Vi söker nu en förste kock till tillagningsköket på Bua nya förskola/Limagården I arbetsuppgifterna ingår bl.a.: - Matlagning från grunden - Matsedelsplanering - Specialkosthantering - Prova nya arbetsmetoder, produkter och recept - Egenkontroll för köket - Disk och städning av kök - Beställningar via digital e-handel Som förste kock är du huvudansvarig för bl.a: - Möta våra kunder - Representera den egna verksamheten samt vara kontakt till verksamhetens mottagande enheter - Leder, fördelar och själv deltar i det dagliga arbetet - Personalplanering utifrån t.ex. turer och bemanningsbehov - Tillsyn av lokaler och inredning - Varuflödet och inköp på enheten samt ansvarar för verksamheterna i området - Beställningar, faktureringar, statistik och rapporteringar på enheten samt ansvarar för verksamhet i området - Egenkontrollen samt kontakt med miljö och hälsa och avtals leverantören på området - Ekonomiskt ansvarig för enheten samt ansvarar för mottagningsköken i området gällande livsmedel, förbrukningsmaterial och transporter - Ansvarar för att verksamheterna använder sig utav kostpolicy, riktlinjer, mål och andra styrande dokument - Är områdets kontaktperson, delta i nätverk, kundmöten boenderåd eller likande, etc. - Placering på Buaskolan med administrativt ansvar för Limagården

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla utöver det vanliga och tycker om att arbeta med människor. Du är en drivande person som är lösningsfokuserad och bidrar med nytänkande och inspiration. Du har ett genuint matintresse och en stor passion för matlagning från grunden med kunden i fokus. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra och inte vara rädd för att ta kontakt med gäster, personal och andra kunder då du är vårt ansikte utåt. Du ska ha: - Kockutbildning med kompetens att hantera specialkost - Du bör ha mångårig erfarenhet. - Goda datakunskaper krävs då vi arbetar med elektronisk handel och kostdataprogram. - Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift - HACCP-utbildning - Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar - Körkort B - Erfarenhet av ledarskap Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-06-22

Referensnummer: A1037107


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-10-11

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelsen.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Andreas Ålenius Täckholm, Enhetschef Kost och Städ

Telefon: 0340-69 71 75


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter