Sök

Förskollärare, Siers förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Du kommer att arbeta på Siers förskola i Bläshammar som består av tre avdelningar. Du kommer att ha din placering på avdelningen Trollsländan som är en avdelning för 3-5-åringar.


Arbetsuppgifter

Du är en uppdragsmedveten förskollärare som har ett professionellt förhållningssätt, skapar goda lärmiljöer och utvecklar pedagogiska processer utifrån läroplanens uppdrag. Du arbetar utifrån läroplanens värdegrund och har barnens bästa för ögonen. Tillsammans med arbetslaget arbetar du för att ge barnen goda förutsättningar för lärande och utveckling. Du är positiv och bidrar till att göra förskolan till en trygg, rolig och lärorik plats att vara på.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-24

Referensnummer: A933019


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en omfattning om 40-45% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter