Sök

Sommarpersonal till Turistinformationen


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har snart 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Marknad Varberg söker nu sommarpersonal till Turistinformationen!


Arbetsuppgifter

På Varbergs Turistinformation kommer du att vara Varbergs ansikte utåt och hjälpa besökare att få ut mer av sin vistelse i Varberg. Arbetet består av att ge besökare information om vad man kan se, göra, äta och bo, framförallt i Varberg. Du kommer arbeta i vår butik med försäljning av biljetter, souvenirer, fiskekort m.m. samt se till att det är ordning i turistinformationen. Du utför en del administrativa arbetsuppgifter. Jobbet innebär även att du ska kunna bemanna vår mobila turistinformation och vara ute på olika platser runt om i kommunen. Arbetet innebär oregelbundna tider.

Kvalifikationer

Vi söker tjej eller kille 18 år eller mer. Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning. Du har goda kunskaper om Varberg och dess omgivningar. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Att kunna tala framförallt tyska eller något annat språk är meriterande, liksom även turismutbildning eller erfarenhet inom turistbranschen/serviceyrke. Du har lätt att förstå och arbeta i olika datorsystem och med Internet. Som person är du noggrann, ansvarsfull, stresstålig och bra på att möta människor. Du sätter det goda värdskapet högt, har en stark servicekänsla, ser möjligheter och löser de problem som uppstår. Din personliga lämplighet för arbetet är viktig. Körkort är ett krav.


Övrigt

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-14

Referensnummer: A846005


Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform:

Arbetstid: Timavlönad

Tillträde: Tilltr. juni enl överenskommelse


Upplysningar

Mia Carlsson, ansvarig turistinformationen

Telefon: 0340-868 06


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 070-981 98 91


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter