varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Gymnasielärare idrott /instruktör NIU Fotboll


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Peder Skrivares skola (PS) är Varbergs största och mest populära gymnasieskola med cirka 1800 elever och 200 personal. Vår storlek innebär att vi har resurser att erbjuda våra elever ett rikt utbud av utbildningar och inriktningar samt stora möjligheter till individuella variationer.


Arbetsuppgifter

Undervisning med tillhörande uppgifter inom idrott och hälsa. Instruktör för NIU Fotboll med ett möjligt huvudansvar utifrån kompetens och erfarenhet. Mentorskap för elever på NP kan komma att ingå.

Kvalifikationer

Behörig lärare i idrott och hälsa för gymnasieskolan. Certifiering UEFA Elite Youth A. Andra utbildningar såsom målvaktsträning är meriterande. Erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan krävs.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-06

Referensnummer: A1024562


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-08-11

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Lars Kyllergård, Rektor

Telefon: 0340-697018

Mobiltelefon: 0708-407018


Patric Löfborg, NIU-samordnare

Telefon: 0708-8315931


Fackliga kontaktpersoner

Lärarnas riksförbund


Lärarförbundet


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter