Sök

Fastighetsförvaltare


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 63 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 360 anställda och omsätter drygt 600 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter: • Fastighet • Kost och städ • IT-avdelning • Kundservice Fastighetsavdelningens uppdrag är att förvalta Varberg kommuns fastigheter så att kapitalvärdet på både kort och lång sikt består samt att kommunens förvaltningar kan bedriva sina verksamheter i ändamålsenliga lokaler. Fastighetsavdelningen strävar efter en nöjd kund och detta ska synas i allt avdelningen utför. Kunden i fokus!


Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden är kort- och långsiktig underhållsplanering av kommunens fastigheter, exempelvis skolor, förskolor och äldreboende i en geografisk del av Varberg. Du har ett budgetansvar för det fastigheter som tillhör ditt område och skall utarbeta en långsiktig strategi för varje fastighet. Du ansvarar även för interna och externa kundkontakter, säkerställa att myndighetskrav gällande fastigheterna uppfylls samt gemensamt med fastighetsavdelningens enhetschefer och övriga fastighetsförvaltare upprätta och efterfölja processer och rutiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning alternativt att du på annat sätt skaffat dig kompetens som vi bedömer är likvärdig. Vi ser även att du har följande kvalifikationer: - Byggtekniska kunskaper - Fastighetsekonomiska kunskaper - Kunskap och erfarenhet av service till kund - Erfarenhet av fastighetssystem Incit är en merit - Mycket god datorvana - Körkort B


Övrigt

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag! Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2018-12-09

Referensnummer: A743810


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning

Arbetstid: Heltid100 %

Tillträde: 2019-01-01 eller enligt överenskommelse


Upplysningar

Sofia Blanksvärd, Enhetschef drift och förvaltning

Telefon: 0340-69 91 35


Fackliga kontaktpersoner

Vision exp. Tel: 072-358 03 90


Rikard Gunnarsson Tel:


Johan Vendelstrand Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter