Sök

Administrativ handläggare Till Hälso- och sjukvårdsavdelningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Vi söker en administrativ handläggare med uppdrag mot främst korttiden på Skansgatan. I uppdraget ingår också att vara behjälplig och även täcka för eventuella ledigheter för administrativ handläggare som arbetar för hälso- och sjukvårdsverksamheterna. Hälso- och sjukvårdsavdelningen består av legitimerad personal, korttiden, hjälpmedels service och trygghetsteamet samt åtta 8 enhetschefer och en avdelningschef. Uppdraget innebär ansvar för bl.a. anställningsavtal, lönehantering, fakturahantering, kontering, sjuk- och friskanmälningar, schemahantering samt servar enhetscheferna i olika administrativa frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom administration och/eller service eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi ser goda kunskaper i förvaltningens interna system, så som Personec, Time Pool, Proceedo, samt kommunens ekonomisystem som meriterande. Du behöver också ha goda kunskaper och erfarenheter i Multi Access och ha förmåga att analysera och redovisa scheman från systemet. Arbetet kräver att du är noggrann, tydlig och att du självständigt upparbetar struktur i arbetet. Att du har kundfokus i ditt arbete ser vi som en självklarhet samt trivs i servicerollen och är duktig på att hantera alla sorters människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-26

Referensnummer: A1061309


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Kristin Ahne, Avdelningschef Hälso- och sjukvårdsavdelningen

Mobiltelefon: 073-3390762


Fackliga kontaktpersoner

Visions expedition Tel: 072-358 03 90


Kommunals expedition Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter