Sök

Gymnasielärare i fordonstekniska ämnen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa på fordonsprogrammet som tillhör enhet 3 på Peder Skrivares Skola. Tillsammans med arbetslaget har du som lärare och mentor ett nära samarbete med skolans elevhälsa. Du har ett ansvar för dina kurser men ser samarbeten arbetslaget och över ämnesgränserna som viktigt.

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har yrkeslärarexamen. Om du inte har yrkeslärarexamen är det ett krav att du vidareutbildar dig till legitimerad yrkeslärare. Du tycker att samarbete och lagarbete är viktigt. Dessa egenskaper blir viktiga för ditt samarbete med elever, kollegor samt omvärld. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet samt personlig lämplighet. Vi söker dig med kunskaper inom Lastvagn och Tunga fordon.


Övrigt

Ett utdrag ur belastningsregistret ska uppvisas före anställning. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-12-17

Referensnummer: A919622


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde efter överenskommelse


Upplysningar

Ulf Anderberg, Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter