Sök

Lärare grundskolans tidigare år, Bosgårdsskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bosgårdsskolan ligger i Tvååker ca 1,5 mil sydost om Varberg. Bosgårdsskolan har drygt 600 elever och runt 100 anställda. Integrerat med skolan finns fritidshemmet med drygt 200 barn. På Bosgårdsskolan strävar vi efter största möjliga motivation för lärande, där alla elever inkluderas och möts utifrån sina behov och förutsättningar. Läroplanen är formulerad i tydliga mål och visar vad eleverna skall arbeta med för att utvecklas under alla sina år i skolan och i fritidshemmet. Hos oss kommer du möta kollegium där utvecklar lärarna sin undervisning och skapar genom sitt samarbete goda förutsättningar för en rättvis och likvärdig bedömning. Skolan kännetecknas av ett stort engagemang och god kollegial anda i alla verksamheter


Arbetsuppgifter

Denna tjänst är speciellt riktad till dig som är intresserad av att jobba i ett flexteam tillsammans med lärare, socialpedagog, specialpedagog, speciallärare och socialpedagog för att skapa de allra bästa förutsättningar för elever i åk 6-9. Känner du att du brinner för och känner dig utmanad att finna nya vägar till ökad måluppfyllelse samt önskar driva förbättringar. Då är du rätta person att söka denna tjänst. Du arbetar med ett formativt arbetssätt genom kollegialt lärande och ämnesdidaktiskt kollegium bidrar ökad måluppfyllelse. Undervisningen bedrivs i demokratisk form och förbereder eleverna för vidare studier och yrkesval. Du möter varje elev i sin kunskapsprogression, och bidrar till att utveckla lärmiljöer som uppmuntrar elevers lärande, delaktighet och inflytande. Din undervisning har ett tydligt språkutvecklande arbetssätt, vilket innebär att du gör strategiska val för kunskap och lärande. Du arbetar systematiskt med att förbättra undervisningskvalitén i en lärande organisation. I ditt pedagogiska ledarskap i klassrummet har du förmåga att strukturera ditt arbete och är lyhörd för elevers kunskapsutveckling och behov av stöd. Du ser värdet av att arbeta kollegialt för gemensamma mål och visioner i skolans utvecklings- och förbättringsarbete och prövar och omprövar metoder i din undervisning utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Du formar en differentierad undervisning så att elever inom NPF möts av ett inkluderande arbetssätt och ges lika förutsättningar för kunskap och lärande. Som stöd för det arbetet har förskole- och grundskoleförvaltningen pågående flexteamsarbete för elever i behov av särskilt stöd på skolorna. Det är i detta flexteam som tjänsten finns. Förskole- och grundskoleförvaltningen ger kommungemensamma kompetensutvecklande insatser under läsåren. Innehållet och formen för kompetensutvecklingsinsatserna tar utgångspunkt i förskole- och grundskoleförvaltningen verksamhetsplan, skolornas lokala utvecklingsplaner och identifierade behov som framkommer i det systematiska kvalitetsarbetet.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i svenska, engelska, SO, eller NO i årskurs 4-9. Vid tillsättning av tjänsten tas hänsyn till personlig lämplighet. Vi söker dig som vill bli en av vårt flexteam, lugnet, som har erfarenhet att arbeta med elev inom NPF och är flexibel i din tanke. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-12-09

Referensnummer: A1177734


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2023-01-17

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Carin Källström, Rektor

Telefon: 0708528958


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter