Sök

Koordinator Fritid och Förening, kultur- och fritidsförvaltningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Kultur- och fritidsförvaltningen driver och förvaltar kommunens kultur- och fritidsanläggningar som bibliotek, fritidsgårdar, kulturskola, teater samt idrottsanläggningar. Vi ger också service och bidrag till föreningar inom kommunen. Har du ett brinnande intresse för fritid och föreningsliv? Ser du kraften och betydelsen i dessa frågor för kommuninvånarna? Är du en person som drivs av förändring och kan både se och skapa lärande i din vardag? Om orden initiera, fånga upp, kommunicera, stödja och leda utvecklingsprocesser stämmer in på ditt framtida arbetsliv har du hittat rätt annons. Som koordinator på fritidsavdelningen kommer du få möjlighet att använda engagemang, driv och kreativa förmågor tillsammans med kollegor inom både den egna förvaltningen och över förvaltningsgränser för utveckling av verksamheten. Du ingår i föreningsstödsteamet inom förvaltningen och för att trivas i rollen vill vi att du drivs av att hitta nya vägar och arbetssätt, har lätt för att samverka och skapa nätverk både internt och externt. Kommunikation och dialog är viktiga ledord i detta uppdrag.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar och utförs tillsammans med föreningsstödsteamet på förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att på olika sätt utifrån behov stödja föreningslivet, genomföra behovsanalyser inom området, kommunikation och dialog med föreningsliv och andra parter. Andra viktiga arbetsuppgifter kommer innebära kommunsamverkan mellan Hallandskommunerna, omvärldsbevakning inom fritid- och föreningsområdet, rapportering och uppföljning av politiska mål.

Kvalifikationer

Meriterande om du har eftergymnasialutbildning eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande att ha erfarenhet av arbete med föreningsliv eller föreningsstöd, gärna även erfarenhet av bokning och bidragssystem. Du bör även ha erfarenhet av dialog och kommunikation med föreningsliv. B-körkort krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Anställningsintervjuer kommer att genomföras 6:e och 13:e juli. Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-07-05

Referensnummer: A1137292


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Mari Hagborg-Lorentzon , Avdelningschef Fritid

Telefon: 076-899 82 63


Fackliga kontaktpersoner

Vision Tel: 0723-58 03 90


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter