Sök

Förskollärare, Ramstorps förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Du kommer att arbeta som förskollärare på Ramstorps förskola. En förskola i Veddige med 2 avdelningar.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som förskollärare på Ramstorps förskola. Arbete enligt skollagen och läroplansmålen med fokus på förhållningssätt och tillgängliga lärmiljöer. Vi arbetar systematiskt med barnhälsa och aktionsforskning för att utveckla och säkerställa kvalitén i verksamheten. Du som förskollärare är ansvarig i detta arbete. På vår förskola vill vi vara med och utveckla barnen till glada, trygga och starka individer, som utvecklas och lär sig under hela vistelsetiden på förskolan. Hur ser du på denna målbild? Vad kan just du bidra med i arbetet för att vi ska nå vår målbild?

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i förskola. Du är en uppdragsmedveten förskollärare som kan bidra till ett gott och positivt förhållningssätt, skapa kvalitativa och utmanande lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer. Alltid med barnens bästa för ögonen. Vi ser gärna att du är intresserad av följande delar, digitala verktyg, skapande, dans/drama, musik och utomhuspedagogik. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Körkort och tillgång till bil är önskvärt om du inte bor i Veddige. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-09-15

Referensnummer: A897794


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: HeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: eller enligt överenskommelse.


Upplysningar

Linda Persson, Förskolechef

Telefon: 0734-45 77 15


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter