Sök

Sjuksköterska Natt Varbergs Kommun


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av hjälp i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Kvalitet inom socialt arbete betyder att vi levererar omsorg och service som motsvarar den enskildes behov. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

• Som sjuksköterska på natten hos oss erbjuder vi ett självständigt och omväxlande arbete där du ansvarar för patienter inom såväl hemsjukvård, funktionsnedsättning som äldreboende. Vi erbjuder en bra introduktion så du känner dig trygg i din roll. Vi som grupp har ett öppet klimat, en kollegial stöttning och vi har roligt tillsammans.

Kvalifikationer

• Du är legitimerad sjuksköterska och har gärna några års erfarenhet, men du lika välkommen med din ansökan om du är nyutexaminerad. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet, där vi värdesätter samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-11-19

Referensnummer: A913034


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: • Individuell lönesättning

Arbetstid: Heltid

Tillträde: • Enligt överenskommelse


Upplysningar

Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick Tel:


Göran Gunnarsson Tel: 0709-96 48 94


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter