Sök

Förskollärare, Siers förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Siers förskola ligger ca 6 km norr om Varberg. Förskolan består av tre avdelningar. Den aktuella tjänsten är placerad på avdelning Fjärilen, 3-5 års avdelning.


Arbetsuppgifter

Du är en engagerad och nyfiken förskollärare som vill delta i vårt fortsatta arbete med fokus på undervisningskvalitè och barns fantastiska utveckling under förskoletiden. Du har god läroplanskompetens och har alltid barnens bästa för ögonen. Tillsammans med ditt arbetslag har du varje vecka avsatt tid för planering och dokumentation. Du har också egen tid för planering. Vi har regelbundet olika träffar både tillsammans på Siers och med övriga kollegor i förskoleområdet. På Siers förskola värdesätter vi samarbete och god arbetsmiljö. Vi strävar efter att ständigt utvecklas och att "göra varandra bra".

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-10-05

Referensnummer: A1156448


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2023-01-30

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Inger Svensson, Rektor

Telefon: 0766-10 75 61


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter