Sök

Förskollärare, Bua förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bua förskola är en ny förskola som kommer att stå färdigbyggd i slutet av 2021 i centrala Bua med närhet till skog, bibliotek och gymnastiksal. Vi kommer att flytta in i ljusa rymliga lokaler som ger goda möjligheter till att skapa kreativa lärmiljöer för utveckling och lärande. Förskolan får också en stor fin gård med många nya spännande lekredskap och stora grönytor. Verksamheten kommer att starta igång den 10 januari med barn från Applagården men även med en hel del nya barn. Förskolan kommer bestå av två flyglar med yngrebarn i den ena och äldrebarn i den andra. Två matsalar, en för förskolan och en för skolan samt tillagningskök kommer också att berika förskolan.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och starta upp verksamheten i vår nya förskola. Är du nyfiken, flexibel, kreativ, positiv och nytänkande så är detta tjänsten för dig. I rollen som förskollärare förväntas du bidra till och ta ansvar för det pedagogiska arbetet på enheten och vara delaktig i arbetet för hela förskolans utveckling. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer, utveckla pedagogiska processer och deltar aktivt i pedagogiska diskussioner tillsammans med andra pedagoger. Du har också ansvar för att genomföra pedagogisk dokumentation på både gruppnivå och kring det enskilda barnet. I samspel med barnen ger du varje barn utrymme att utvecklas utifrån sina unika egenskaper, du är närvarande, medforskande och aktiv i deras lek, utforskande och lärande. I mötet med vårdnadshavare är du lugn, trygg och positiv.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare för förskolan. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-04

Referensnummer: A1054366


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 75-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-12-27

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 2

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Lena Dahl, Rektor

Telefon: 072-38 69 027


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter