varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Kontaktpersoner


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Varbergs kommun söker personer som har tid och engagemang för uppdrag som kontaktpersoner.


Arbetsuppgifter

Kontaktperson fungerar som en vän 2-4 gånger i månaden. Syftet med stödet är att personen med funktionsnedsättning ska få ett större socialt nätverk och komma ut på aktiviteter. När och var ni träffas och vad ni ska hitta på bestämmer ni tillsammans. Ersättning: Uppdraget är ideellt men du får ersättning i form av arvode och omkostnadsersättning för din insats. Träffarna är 2-4 gånger/månad ca 2 timmar per gång. Som kontaktperson kommer du att göra en viktig och värdefull insats!

Kvalifikationer

Som kontaktperson behöver du ha tålamod och empati samt visa stort engagemang för människor. Du ska också vilja och ha möjlighet att skapa en relation som varar under en längre tid.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Socialtjänsten gör en lämplighetsbedömning genom intervju, kontroll av social- och polisregister samt referenstagning. Handläggning av ansökningar sker löpande. Vi ser gärna manliga sökande även om alla givetvis är välkomna med sin intresseanmälan.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-12-01

Referensnummer: Varbergs Omsorg 38/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 4-8 timmar/månad

Tillträde: Tillträde snarst.

Varaktighet:

Antal tjänster: 10

Länk till mer information:


Upplysningar

Nitay Guggenheim,

Telefon: 070-2474290

Mobiltelefon:


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter