Sök

Barnskötare, Klapperstenens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Klapperstenens förskola ligger på Breared. Byggnaden är i två plan med plats för totalt 160 barn. Utemiljön består av tre olika gårdar och närhet till skog, ängar och havet. Organisationsmässigt går de yngre barnen nere i två större hemvister och de äldre barnen uppe i två större hemvister. Inom varje hemvist delas barnen in i 3-4 grupper med två pedagoger i varje grupp. Veckorna 28-32 kommer verksamheten att vara på Travarens förskola som ligger på Bandholzgatan nära Hästhagaberget, Ankaret och Strandpromenaden.


Arbetsuppgifter

Sommarvikarie för ordinarie pedagogers semestrar och sammanslagen sommarverksamhet på Travarens förskola v 28-32. Du kommer att arbeta på Klapperstenens förskola som vikarie i olika barngrupper fram till sammanslagningen. Under sammanslagningen kommer du att jobba med Klapperstenens barn tillsammans med några ordinarie pedagoger. Du behöver vara flexibel och kunna jobba med alla olika åldrar inom förskolan. Vi vill att du är en närvarande pedagog med stort intresse för att vara tillsammans med barnen i alla olika aktiviteter under dagen. Du behöver vara ansvarstagande och trygg i dig själv.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är färdigutbildad barnskötare eller är student som läser till förskollärare eller barnskötare. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2024-02-15

Referensnummer: C176101


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2024-06-17

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 2


Upplysningar

Marie Vastersson, Rektor

Telefon: 073-33 42 188


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter