varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Förskollärare, Åskloster förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vill du vara med och arbeta i vår sommaromsorg. I sommar slår vi ihop våra förskolor i Team Norr och bedriver en härlig vistelse för våra barn på Åskloster förskola belägen mitt i Åskloster. Förskolan har tre avdelningar som kommer fyllas med barn från förskolorna i hela tema Norr, dvs från Kungsäter i Öster till Bua i Väster och Stråvalla i norr. Vill du vara med och göra de här veckorna spännande och kul så är det dig vi söker!


Arbetsuppgifter

Du behöver vara driven, initiativrik och våga ta ansvar under förskolans sommaromsorg. Kanske är du i mitten av din förskollärarutbildning och vill få lite extra praktisk erfarenheter. Då har du stor möjlighet att få det under vår sommaromsorg. Eller kanske har du valt att lämna förskolans värld men nu är sugen på att komma tillbaka. Ta chansen att prova hur det är under ett par roliga veckor. Under sommaren är vårt motto att det ska vara en rolig vistelse för våra barn. Vi läggar undan alla krav på dokumentation och undervisning och fokuserar på omsorg, glädje, samvaro, trygghet och tillit.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-06

Referensnummer: A1026403


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2021-06-21

Tillträde: eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Emma Torstensson, Rektor

Telefon: 0768-98 70 40


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter