Sök

Lärare i SvA och engelska, Hagaskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Hagaskolan är en mångkulturell skola mitt i centrum. All svenska som andraspråk schemaläggs parallellt med svenskan så att SVA-elever verkligen får den SVA-undervisning de har rätt till.


Arbetsuppgifter

Undervisning i SvA (svenska som andraspråk) och engelska samt möjligen att täcka upp för resursbehov i andra årskurser och vikariat.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i SvA (svenska som andraspråk) och engelska. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-14

Referensnummer: A1058271


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://pedagogvarberg.se


Upplysningar

Lars-Gunnar Forslund, Chef Enhet Flerspråkighet

Telefon: 073-383 86 83


Susanne Bertelsen, Rektor

Telefon: +46766325697


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter