Sök

Tillståndshandläggare Uppdragsavdelningen Socialförvaltningen


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Uppdragsavdelningen inom Socialförvaltningen består av åtta enheter och en central stab där du kommer att vara placerad. Idag är vi två engagerade tillståndshandläggare för alkohol och tobak och söker nu ytterligare en till vårat team. Vi erbjuder ett omväxlande och självständigt arbete med tillsyn utifrån alkohol- och tobakslagen.


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär tillsyn utifrån alkohol- och tobakslagen på restaurang- och krogverksamhet, samt inom detaljhandel och serveringar, handläggning av tillståndsprövning samt tillsynsärenden. Vi arbetar i datasystemet Alk-T.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetserfarenhet av myndighetsutövning, handläggning och utredningsarbete. Vi ser gärna att du har akademisk bakgrund eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet av handläggning- och utredningsarbete i tillståndsprövning för serveringstillstånd och tobakstillstånd. För att lyckas i rollen är du är social, självständig och drivande. Du har en god förmåga att samarbeta och lätt för att skapa kontakter och goda relationer, såväl med personer från näringslivet som kollegor. Du har även ett stort mått av integritet. Du är noggrann och strukturerad och har god datorvana. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och vi ser gärna att du är flerspråkig. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Du kommer att arbeta på varierande tider då tillsyn även sker på kvällstid/natt. Körkort är ett krav.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-01-20

Referensnummer: A925343


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde:


Upplysningar

Maria Sjödahl, Avd.chef.

Telefon: 0708-91 71 98


Fackliga kontaktpersoner

Vision expedition Tel: 072-358 03 90


Akademikerförbundet SSR Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter