Sök

Förskollärare, Lindbergs förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Lindbergs förskola söker nu en förskollärare 100%. Förskolan består av fem avdelningar fördelat i två byggnader, alla avdelningar har i nuläget barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan har nära till naturen och ligger i nära anslutning till Lindbergs skola. Förskolan består av en stabil personalgrupp med många förskollärare, den kännetecknas av hög kompetens och ett gott samarbetsklimat. Förskolans vision där en levande värdegrund råder syns i mötet mellan barn - vuxen och vuxen - vuxen. I det systematiska kvalitetsarbetet arbetar vi kontinuerligt, genom aktionsforskning, med att förbättra kvalitén på vår utbildning. Genom dokumentation, reflektion, analys och diskussion utvecklar vi våra undervisningsfärdigheter för att anpassa verksamheten utifrån våra styrdokument och barnens intressen och behov.


Arbetsuppgifter

Nuvarande utvecklingsområden som förskolan arbetar med är: 1. professionellt förhållningssätt 2. jämställdhet/genus 3. Motorikens betydelse för inlärning/äventyrspedagogik 4. Undervisning/levande läsning/läslyftet i förskolan - språk och matematik 5. Barnhälsa Meriterande är: God kännedom om förskolans verksamhet, goda ledaregenskaper, digital kompetens, erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd, tecken som stöd.

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-01-17

Referensnummer: A923150


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid100%

Tillträde:


Upplysningar

Eva Larsson, Rektor

Telefon: 0705-61 05 36


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter