Sök

Förskollärare, Söderlyckans förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Söderlyckans förskola är belägen vid Sörse och har Påskbergsskogen alldeles utanför staketet, så det finns möjlighet till många besök i skogen. Förskolan består av 3 avdelningar, varje avdelning består av 2 pedagogpar med varsin tillhörande barngrupp som man ansvarar för och bedriver undervisning i under förmiddagarna. Eftermiddagarna organiseras man i andra gruppkonstellationer på sin avdelningen.


Arbetsuppgifter

Som förskollärare ska du tillsammans med parkollega bedriva utbildning utifrån Lpfö-18 i en mindre ålderhomogen barngrupp utifrån ett projekterande arbetssätt. Du ska tillsammans med parkollega planera, genomföra, reflektera och dokumentera utbildningen så att undervisning sker. Varje vecka har varje pedagogpar reflektionstid för att se, reflektera och dokumentera över vilken progression som sker/skett. Du som medarbetare ska tillsammans med kollegor vara aktiv med att skapa dynamiska och kvalitativa lärmiljöer. Lärmiljön är lika viktig inomhus som utomhus, vi ska arbeta för att dessa ska komplettera varandra i utforskandet och undervisningen.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten ska ha ett förhållningssätt där du tror på det kompetenta barnet, är lyhörd, flexibel och har en vilja att driva förskolans utbildning framåt och nära barnen. Meriterande är om du har kunskaper/erfarenheter att arbeta med digitala verktyg, estetiska lärprocesser inom tex. skapande, musik, rörelse och drama samt alertnativ och kompletterande kommunikation (TAKK). Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-24

Referensnummer: A1060792


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2021-11-15

Tillträde: eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Christin Råström, Rektor

Telefon: +46730778286


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter