Sök

Förskollärare, Bumerangens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bumerangens förskola ligger i centrala Varberg alldeles nära skog, äng och en fin offentlig lekplats. Bumerangens förskola har sex avdelningar, fördelade på två plan. Vi har 4 avdelningar med barn 2-6 år och 2 avdelningar med barn 1- 3 år. Förskolan har en stor utegård som är indelad i mindre gårdar. Utemiljön är anpassad för olika åldrar. Bumerangen har eget tillagningskök som är mycket uppskattat hos barn och personal. Maten lagas utifrån Varbergs kommuns kostpolicy.


Arbetsuppgifter

Du ska vara en genuint närvarande förskollärare som vill utmana barnen utifrån deras intressen och med läroplanens mål i fokus. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer där undervisningen blir synlig. Vi arbetar med att utveckla vår relationskompetens där pedagoger värderar och planerar sitt agerande med vetskap om barnens erfarenheter och livssituation. I samspel med barnen ger du varje barn utrymme att utvecklas utifrån sina unika egenskaper, du är närvarande, medforskande och aktiv i deras lek, och lärande. Flexibilitet och följsamhet krävs då vi alla på förskolan hjälps åt vid behov. Lpfö-18 och skollagen är naturligtvis våra styrdokument. Glädje och trivsel är nödvändiga ingredienser! I mötet med vårdnadshavare är du lugn, trygg och positiv. Tjänsten är i första hand med placering på avdelning med barn 2-6 år.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare för förskolan. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-12-03

Referensnummer: A1070066


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-01-07

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Caroline Josander, Rektor

Telefon: 073-32 99 221


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter