Sök

Barnskötare, pool för förskolorna i Åskloster, Limabacka, Stråvalla & Bua


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Västra delen av Team Norr består av förskolorna Åskloster, Applagården (Bua), Stråvalla och Limabacka. Tillsammans har förskolorna 15 avdelningar. Vi som arbetar här lägger stor vikt vid ett positivt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor. Vi vill arbeta för ett gott samarbete och ta vara på varandras kompetens och erfarenhet.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som barnskötare i vikariepoolen inom västra delen av Team Norr i en vikariepool bestående av 8 pedagoger. Du arbetar på 15 olika avdelningar vid ordinarie personals frånvaro. Vår vikariepool arbetar enligt Bilaga D och med det menas att du har en tjänst på som minst 65 % men utan fasta tider. Vår skoladministratör sköter dina bokningar och bokar dig via sms och du har då 30 minuters inställelsetid. Var 16: vecka görs en avstämning på arbetad tid och all tid över 65% betalas ut i lön.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande är meriterande. Vi söker dig som gillar utmaningar! Tillsammans med oss kommer du vara med och leta efter nya infallsvinklar och ett nytt spännande sätt att möta barnen i deras frågor. Vi jobbar också för att ge dem utmaningar i en spännande förskolemiljö. Alltid med barnens bästa för ögonen. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och förhållningssätt. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Körkort och tillgång till bil är ett krav. Du anställs enligt bilaga D - information ges i arbetsbeskrivningen. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-02-21

Referensnummer: A932847


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 65% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid

Tillträde: Tillträde snarast


Upplysningar

Lena Dahl, Rektor

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter