varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Ekonomibiträde/lokalvårdare ÖG-tjänst Ankarskolan


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Nu söker vi Ekonomibiträde / lokalvårdare som avlösartjänst (ÖG) i ett mestadels geografiskt område inom Kost och Städ.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete på skola, förskola och tillagningskök inom Kost och Städ. Du arbetar på olika enheter och täcker i första hand upp vid planerad semester och ledigheter inom Kost och städ. I första hand inom det geografiska område som område 8 omfattar men arbete förekommer även inom hela Kost och städ, när du inte blivit bokad inom området. Du kommer tillhöra arbetsgruppen på Ankarskolan (Kost och Städ) och täcker även upp på denna enhet. Det av stor vikt att du har servicetänk med kunder och personal i fokus Förekommande arbetsuppgifter: Servera och bereda frukost, lunch, mellanmål Bereda Sallader, koka potatis/ris/pasta Egenkontroll för kök Servering och disk Beställningar via elektronisk e-handel ( Proceedo) Lokalvård Hantera och köra städmaskiner

Kvalifikationer

Kvalifikationer: Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du bör ha erfarenhet som Ekonomibiträde / lokalvård och tycka om att arbeta på olika arbetsplatser. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Pryl eller annan certifierad städutbildning är meriterande. Du bör ha vana från städning i offentliga miljöer. Maskinvana samt kunskap om golv är ett plus. Du bör ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv är naturliga delar. B Körkort är ett krav. Intervjuer sker löpande.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-01-17

Referensnummer: A993422


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: 93,75%

Tillträdesdatum: 2021-01-18

Tillträde: eller enl överenskommelse.

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Sandra Eriksson, Enhetschef

Telefon: 0723-562719


Malin Götesson, Enhetschef

Mobiltelefon: 076-6410911


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 072-151 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter