Sök

Lärare grundskolans tidigare år, Påskbergsskolan


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Du kommer vara en av 4 lärare som kommer att arbeta med vår klass i årskurs 5. Klassen kommer att grupperas i två grupper. Här kommer du ansvar tillsamman med de andra lärarna att ha för planering, förberedelser, genomförande och utvärdering kontinuerlig vår verksamhet. Du kommer arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du har ett ansvar för att möta elev eller elevgrupp för att underlätta skoldagen. Du kommer att bidra till att inspirera, utveckla och stimulera barnens sociala kompetens och kunskapsinhämtning.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i svenska, matematik, S0 och NO årskurs 4-9 och har en erfarenhet att arbeta med elever inom NPF. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten kommer att tillsättas om innehavaren av tjänst kommer in på utbildning. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Tjänsten kommer att tillsättas om innehavaren av tjänst kommer in på utbildning. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-12-01

Referensnummer: A1179542


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-12-02

Tillträde: Snarast

Varaktighet: 11 dagar - 3 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Richard Wahlfridsson, Rektor

Telefon: 0703-80 80 96


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter