Sök

Ekonomibiträde/Lokalvårdare med fokus på kök Bläshammar skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Vi söker nu ett Ekonomibiträde med fokus på Kök till Bläshammar skola


Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna inom köket på Bläshammar skola ingår bl.a; -Servicetänk med kunder och personal i fokus -Beredning av frukost, tillbehör till dagens lunch samt mellanmål. -Egenkontroll för kök -Servering och disk -Inköp via e-handel (Proceedo)

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, har service- och ansvarskänsla och tycker om att arbeta med människor. Du delar vår värdegrund där jämställdhet och mångfaldsperspektiv vilket är naturliga delar för dig. Du är en lagspelare som sätter laget före jaget och tycker om att leverera Måltider av hög kvalité och att arbeta med matsvinnet är ett självklart arbetssätt. Du bakar gärna bröd och brinner för matlagning från grunden. Livsmedelsutbildning på gymnasienivå, eller motsvarande utbildning. Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift samt goda it -kunskaper. God datavana Semestertjänst B Körkort är ett krav.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-09-15

Referensnummer: A1050413


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträdesdatum: 2021-11-22

Tillträde: Eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Jenny, Skansen

Mobiltelefon: 0706697183


Fackliga kontaktpersoner

Kommunals expedition


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter