Sök

Elevassistent


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss?


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på nationellt program inom gymnasiesärskolan på Peder Skrivares gymnasieskola i Varberg. Främst inom programmet hotell, restaurang och bageri. Just nu har vi ett 15-tal elever i åk 1 - 4 fördelat på tre olika program där arbetslaget tillsammans arbetar för att skapa det bästa lärandet för våra ungdomar. Du följer enskild elev eller en grupp elever under hela deras skoldag i alla moment. Din uppgift är att, tillsammans med dina kollegor, skapa en god struktur för elevernas skoldag från det att eleven kommer på morgonen till dess att den åker hem på eftermiddagen. Dina arbetsuppgifter kan över veckan skifta utifrån elevernas behov så det är viktigt att du, tillsammans med övriga personer i arbetslaget, är flexibel och lösningsfokuserad. För att kunna fånga upp elevernas progression och förmågor är det viktigt att du är duktig på att observera och prestigelöst gillar att reflektera ihop med dina kollegor. Du förväntas även delta med elever på idrottslektioner och på praktiska lektioner inom restaurang/kök.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Vi lägger stor vikt till personlig lämplighet. Du ska ha kunskap av att arbeta lågaffektivt och ha god kompetens att arbeta med elever inom autismspektrumet. Du behöver vara flexibel och kunna/vilja arbeta med alla våra elever i olika konstellationer. Fördel om du har erfarenhet av arbete inom restaurang.


Erfarenhetskrav

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-11-30

Referensnummer: A1174363


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Beskrivning av omfattning: Vid behov

Tillträde: Omgående

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1


Upplysningar

josefin Björling, Biträdande rektor

Telefon: 0721652352


Fackliga kontaktpersoner

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter