Sök

Barnskötare, Stråvalla förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Stråvalla förskola är belägen i ett område med nybyggnation. Här bor många barnfamiljer samlade i villor och parhus. Trycket på förskolan är högt och det är en förskola med hög ambition, kvalitet, nytänkande, framåtanda och mod. . Utifrån vårt salutogena arbetssätt ser vi till varje barns unika möjligheter att lära och utvecklas till fullo. Flexibla lärmiljöer där barnen får upptäcka, utforska och som väcker deras nyfikenhet och lust till att lära är viktigt för oss för att säkerställa en hög kvalitet. Vi nyttjar förskolans inne- och utemiljö till max när vi planerar vår undervisning. Vi dokumenterar systematiskt vår undervisning och genom analys och reflektion ser vi vad vi behöver förändra i vår undervisning. I den digitala plattformen UNIKUM dokumenterar vi för att synliggöra barnensutvecklingsprocess.


Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som förstärkning främst mot en avdelning på förskolan. I rollen som barnskötare förväntas du bidra i det pedagogiska arbetet på enheten och vara delaktig i arbetet för hela förskolans utveckling. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer. Du dokumenterar och i arbetslaget bidrar du men reflektioner och analys kring undervisningen för att skapa bästa möjliga förutsättning för barnens utveckling och lärande. För att bibehålla vår goda gemenskap ser vi att du som söker måste vara öppen, samarbetsvillig och ha en god förmåga att se till allas bästa, barn som vuxna.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-01-26

Referensnummer: A1082778


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2022-01-31

Tillträde: eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://pedagogvarberg.se


Upplysningar

David Axklev, Rektor

Telefon: 0734-34 32 75


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter