Sök

Förskollärare, Limabacka förskola


Om arbetsplatsen

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Limabacka förskola ligger mitt i det lilla samhället Limabacka ca 2 mil norr om Varberg. Till förskolan är det lätt att pendla med både bil och kollektivtrafik. Förskolan är en förskola med fyra avdelningar uppdelad på två separata hus med olika gårdar. Din arbetsplats blir i huset som rymmer avdelningarna Kojan och Idet. Där är samarbetet mellan avdelningarna stort med gemensamma planeringar för personalen för att skapa så stort samförstånd kring alla barn som möjligt. Öppningar och stängningar sker gemensamt men under dagen delas barnen in i mindre grupper för att få just sina specifika behov utifrån utveckling tillgodosedda. Flexibla lärmiljöer där barnen får upptäcka, utforska i och som väcker deras nyfikenhet och lust till att lära är viktigt för oss för att säkerställa en hög kvalitet. För att säkerställa detta använder sig pedagogerna av aktionsforskning som metod för att systematiskt dokumentera det som sker i vardagen.


Arbetsuppgifter

I rollen som förskollärare förväntas du bidra och ta ansvar för det pedagogiska arbetet på enheten och vara delaktig i arbetet för hela förskolans utveckling. Du bidrar till att skapa goda lärmiljöer och utveckla pedagogiska processer. Du kommer att arbeta tillsammans med förskollärare och barnskötare för att skapa bästa möjliga förutsättning för barnens utveckling och lärande. För att bibehålla vår goda gemenskap ser vi att du som söker måste vara öppen, samarbetsvillig och ha en god förmåga att se till allas bästa, barn som vuxna.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-06-25

Referensnummer: A885400


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en omfattning om 85% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde:


Upplysningar

Emma Torstensson, Förskolechef

Telefon: 076-8987040


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 072-151 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721- 51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter