varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Sjuksköterska - hälso- och sjukvårdsavdelningen, Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg där du kan arbeta på varierande tider. Arbetar du med vård och omsorg i Varbergs kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov i centrum. Det handlar också om att bemöta alla med respekt. Vi arbetar utifrån ett rehabiliterande synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den vitalitet som finns hos varje människa.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara en del i vårt sjukskötersketeam på korttidsenheten. Till korttidsenheten kommer bl a de patienter från slutenvården som inte kan gå direkt hem till ordinärt boende, vid utskrivning. Det betyder att målgruppen många gånger har omfattande behov av hälso- och sjukvård. Du behöver kunna arbeta självständigt men också samarbeta bra med kollegor i teamet och med andra aktörer, såsom: läkarmedverkan, legitimerade arbetsterapeuter respektive fysioterapeuter, ansvariga enhetschefer och baspersonal utifrån patienternas behov. Vi tänker oss att du som söker har flera års erfarenhet, gärna ifrån kommunal hälso- och sjukvård, är trygg i din yrkesroll och gillar att den ena dagen inte är den andra lik. Du behöver vara duktig på att prioritera och att ställa om snabbt efter ändrade förutsättningar. Hälso- och sjukvårdsavdelningen, Socialförvaltningen, kan erbjuda, dig som sjuksköterska, ett stimulerande, utvecklande och omväxlande arbete inom vård och omsorg.

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och ha flera års erfarenhet, gärna inom kommunal hälso- och sjukvård. Målgruppen är övervägande äldre så det är önskvärt med kompetens, inriktning - äldre. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt god samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävsÖnskvärt att du har flera års yrkeserfarenhet som sjuksköterska.

Övrigt

Om du vill veta mer om hur det är att jobba i verksamheten kan du slå en signal till Anneli Heljevik, sjuksköterska i teamet: 070-636 49 51


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-03-19

Referensnummer: A933891


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1


Upplysningar

Carina Svarvali, Enhetschef

Telefon: +46702468093


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter