varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Enhetschef Trygghetsteamet


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Trygghetsteamet ingår idag i Räddningstjänstens verksamhet men kommer från den 1 november 2020 tillhöra Socialförvaltningen. I trygghetsteamet arbetar ca 50 medarbetare med uppdrag att bl.a. hantera trygghetslarm dygnet runt samt hemtjänst natt. Vi söker en enhetschef till Trygghetsteamet med tidigare erfarenhet av chefsuppdrag inom vård & omsorg. Kan du bidra med ett ledarskap som präglas av tydlighet, engagemang, lyhördhet och trivs med att samarbeta och ta ansvar då kan du vara den person vi söker.


Arbetsuppgifter

Som enhetschef har du resultat, personal- och ekonomiansvar för ditt arbetsområde. Du arbetsleder undersköterskor och uppdraget kräver att du behärskar att växla mellan verksamhetsnära och mer långsiktig och strategisk styrning. I uppdraget ingår också att delta i förvaltningens utvecklingsarbete gällande vård- och omsorgsfrågor generellt och samverka såväl inom kommunen som med andra aktörer. Du rapporterar till verksamhetschef och ingår i ledningsteamet.

Kvalifikationer

Högskoleutbildning är ett krav med minst 120 hp samt erfarenhet från ledande befattningar inom vård- och omsorg. Stor vikt fästs vid personliga egenskaper såsom förmåga att bedriva ett tydligt ledarskap som präglas av engagemang kombinerat med ett uthålligt och strategiskt tänkande. Du är prestigelös och kan skapa goda relationer och ett gott samarbetsklimat.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-08-16

Referensnummer: A963643 - Kopia (2)


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse


Upplysningar

Kristin Ahne, Verksamhetschef Socialförvaltningen

Telefon:


Fackliga kontaktpersoner

Suzanne Persson Tel:


Vision Tel:


Kommunal Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter