varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Sjuksköterska, hälso och sjukvårdsverksamheten, Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Socialförvaltningen erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom vård och omsorg. Hälso- och sjukvårdsuppdraget utgår från människors behov och resurser och att bemöta alla med respekt.


Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss erbjuds du ett självständigt och omväxlande arbete där du, tillsammans med teamet, ansvarar för patienter inom ert område. Du kan ha en placering med ansvar för särskilt boende och/eller hemsjukvård. Ange ge gärna vad du är mest intresserad av. På bifogad länk kan du ta del av Sveriges Radios intervju, sänd den 29 juni, kl 11.30, med anledning av covid-19 och bemanningsutmaningen under sommaren. Iréne Åkring, sjuksköterska i hemsjukvården ger sitt perspektiv: https://sverigesradio.se/avsnitt/1524844

Kvalifikationer

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska och gärna har några års erfarenhet. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att du kan välja sysselsättningsgrad.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-08-09

Referensnummer: A933885 - Kopia - Kopia


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön Individuell lönesättning.

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Upplysningar

Carina Svarvali , Rekryteringsansvarig

Telefon: 0340-697193


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick Tel:


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter