varningsikon

2020-04-08

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Barnskötare, Ramlyckans förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Som anställd i förskole- och grundskoleförvaltningen får du kompetenshöjande insatser under läsåret. Innehållet och formen för kompetensutvecklingsinsatserna tar utgångspunkt i förskole- och grundskoleförvaltningen verksamhetsplan och identifierade behov som framkommit i det systematiska kvalitetsarbetet. På så sätt ökar likvärdigheten, i ett långsiktigt och hållbart arbete att nå förskole- och grundskolenämndens prioriterade mål. Varje skola bedriver också ett utvecklingsarbete i organiserad och systematiserad form utifrån enhetens behov. Ramlyckans förskola är en förskola med tre avdelning och den ligger centralt belägen nära till både stad och skog. Under hösten 2019 genomgick förskolan en större organisatorisk förändring och strukturerade om från två hemvister till tre. I vårt team har vi just nu extra fokus på implementeringen av Lpfö-18, tillgängliga lärmiljöer, bemötande och kommunikation. Ramlyckan är en förskola som arbetar mycket med utveckling så det är viktigt att du är flexibel och vill förändra utbildningen framåt. Alla medarbetare i Varbergs kommun har bland annat möjlighet att köpa ett rabatterat pendelkort, få ekonomiskt friskvårdsstöd och hyra en cykel eller elcykel till ett förmånligt pris. Läs mer om förskole- och grundskoleförvaltningens verksamhet på Pedagog Varberg.


Arbetsuppgifter

I ditt arbete som barnskötare på Ramlyckan är du delaktig i det vardagliga arbetet med barnen. Du är en aktiv och närvarande pedagog som utmanar varje barn utifrån dess behov. Du är en positiv och driven pedagog som inte är rädd för att prova nya saker eller anta spännande utmaningar. Förskolan arbetar mycket med tydliggörande pedagogik och tecken som stöd, så finns det erfarenhet av det är det meriterande.

Kvalifikationer

Barnskötarexamen - Barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare arbetserfarenheter inom förskolan är meriterande. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Intervjuer planeras att ske under perioden 8 - 24 april 2020. Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för de tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. De utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-04-05

Referensnummer: A940558


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100%.

Tillträde:


Upplysningar

Linda Sjöwall, Rektor

Telefon: 070-377 45 40


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter