Sök

Sjuksköterska - vårdplaneringsteamet - Varbergs kommun


Om arbetsplatsen

Vill du arbeta i en hälso-och sjukvårdsorganisation med stor bredd och många möjligheter? Välkommen till Varbergs kommuns hälso- och sjukvårdsavdelning. Här arbetar idag ett 80-tal tillsvidareanställda sjuksköterskor och ett 30-tal tim vik. Ingen dag är den andra lik hos oss. Vi är dessutom inne i en spännande fas där introduktion av god och nära vård i kombination med en hög utvecklingstakt gör det särskilt intressant för legitimerad personal att söka sig just till kommunal vård. Alltmer av den avancerade sjukvården utförs nu i hemmet. Därför behöver vi stärka vår organisation med en bredd av olika kompetenser och erfarenheter. Hos oss vill vi ta vara på alla medarbetares styrkor och intressen, vare sig du brinner för verksamhetsutveckling eller om det är det patientnära och omvårdnadsnära arbetet som driver dig. Vår ambition är att bygga team där var och en kan utvecklas och trivas. Som sjuksköterska inom Socialförvaltningen i Varbergs kommun utgår du från patientens bedömda behov och resurser och värnar om att skapa bra möten. Du har ett självständigt och varierande arbete. Arbetet erbjuder många lärtillfällen i vardagen då patienternas behov och livssituation skiljer sig åt också erbjuder avancerad hemsjukvård. Gott kollegialt stöd finns i teamet genom att alla generöst bidrar till gemensamt lärande utifrån sin specifika kompetens och yrkeserfarenhet. Som anställd i Varbergs kommun erbjuds du flera förmåner, som t ex: en trevlig arbetsplats med högt i tak, friskvårdsbidrag, förmånscykel, flexarbetstid, rätt till önskad sysselsättningsgrad, förmåner på Hallandstrafiken. Som patientansvarig sjuksköterska arbetar du övervägande dagtid.


Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska i vårt vårdplaneringsteam. Det är ett tvärprofessionellt team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeut samt socionomer. Arbetet som sjuksköterska i kommunal hälso- och sjukvård innebär att du självständigt bedömer, planerar och samordnar/förmedlar behov av medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Du samverkar såväl internt som externt för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. Tillsammans med kollegorna i teamet genomför du planering inför utskrivning från sluten hälso- och sjukvård. Planeringarna sker via digitala möten. Du förmedlar sedan den information du inhämtat till kollegorna som arbetar patientnära, beroende på vart patienten tar vägen efter utskrivning. Det kan handla om att patienten går hem till ordinärt boende, korttidsplats eller särskilt boende. Vi möter patienter inom alla åldrar, med varierande resurser och behov. Du planerar inför utskrivning för att skapa ett tryggt mottagande inom kommunal hälso- och sjukvård, tillsammans med kollegorna, utifrån patienternas behov.

Kvalifikationer

Du behöver därför kunna planera, samordna och förmedla behov av hälso- och sjukvård. Du behöver både kunna arbeta självständigt och samarbeta bra med kollegor i teamet och med andra aktörer. Då målgruppen är övervägande äldre, är det önskvärt med kompetens. Erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård är meriterande. Stor vikt lägges vid personlig lämplighet. Vi värdesätter särskilt god samarbets- och organisationsförmåga. God datavana och körkort erfordras.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politisk beslut om önskad sysselsättningsgrad som innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-11-27

Referensnummer: A1171110


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Efter överenskommelse.

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 10


Upplysningar

Carina Svarvali, Enhetschef

Telefon: 0702468093


Fackliga kontaktpersoner

Annika Frick Tel: 0703153551


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter