varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Barnskötare, Bolmens förskola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Bolmens förskola är belägen i centrala Varberg. Vi är en enhet som är organiserade i sex mindre arbetslag, ca sex medarbetare i varje lag. Vi har delat in vår enhet genom att gruppera barnen utifrån ålder. Varje arbetslag delar upp sig i mindre grupper för att säkerställa varje barns förutsättningar. Medarbetarna är flexibla och vi arbetar utifrån att vi är en enhet som skall säkerställa att vi nyttjar resurserna på ett effektivt sätt för att skapa goda förutsättningar runt barnen.


Arbetsuppgifter

Tidigare arbete med barn i åldrarna 1- 6år. Arbeta som pool på enheten. Anställning utifrån bilaga D.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Varbergs Kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-13

Referensnummer: A1026413


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60- 80% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid

Tillträdesdatum: 2021-07-05

Tillträde: eller enligt överenskommelse.

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Pia Ringborg, Rektor

Telefon: 0709-49 80 37


Ingalill Eriksson, Bitr. rektor

Telefon: +46768539762


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter