Sök

Stödassistenter


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta. Vi söker två stödassistenter till Arbetscentrum - dagligverksamhet för kunder inom LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) och SoL. Det är en kombinationstjänst där man jobbar 50% med en dövblind verksamhet på arbetscentrum och 50% i vår övriga verksamhet på arbetscentrum.


Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär olika typer av stödinsatser i syfte att ge våra kunder möjlighet att utvecklas och uppleva stimulans efter var och ens förutsättningar och kommunikationssätt. I tjänsten ingår det att jobba med kunder som har en medfödd dövblindhet och det ställer särskilda krav på dig som personal, tex att du är lyhörd, uppfinningsrik, följsam och entusiasmerande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vård o omsorgsprogrammet eller det som värderas motsvarande. Det är meriterande med diplom från vård o omsorgscollege. Du ska ha goda kunskaper i teckenkommunikation, tydliggörande pedagogik och låg affektivt bemötande. Du har goda omvårdnadskunskaper samt är en ansvarstagande, lugn och trygg person. Arbetet kräver att du har förmåga att anpassa ditt arbete efter olika kunders behov och situation. Du ska vara lyhörd, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du ska tycka om att stå inför nya utmaningar och ha förmåga att kunna se uttalade och outtalade behov i verksamheten. Du ska ha god datavana.


Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-01-21

Referensnummer: Varbergs Omsorg 1/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: HeltidEller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Tillträde snarast.


Upplysningar

Annica Bengtsson, Enhetschef

Telefon: 072-3582767


Fackliga kontaktpersoner

kommunal Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter