varningsikon

2023-06-02

Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

Läs mer om Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

Sök

Lärare grundskolans tidigare år, Lindbergs skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Lindbergs skola är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. Du hittar oss åtta kilometer nordost om Varbergs centrum. På skolan finns 400 elever. Vi på Lindbergs skola och fritidshem är en organisation för lärande. Elevernas kunskaper är framtidens kunskaper. Vår strävan är att skapa ett hållbart lärande som präglas av emotionellt stöd i hela verksamheten. Lärarna arbetar systematiskt med att utveckla undervisningen för elevernas lärande genom ämnesdidaktiska kollegium och har fokusområdet Motivation att lära i förgrunden vid planering av undervisningen/verksamheten. På Lindbergs skola är den estetiska verksamheten viktig och ska vara en plats där varje elev kan få näring och växa. Skolan har HBTQ-diplomerade pedagoger och elevhälsapersonal. Lindbergs skola är en landsortsnära skola och vi använder de näraliggande områdena till friluftsliv och utomhuspedagogik. Skolan har en vacker och inbjudande skolgård som lockar till lek och rörelse.


Arbetsuppgifter

Undervisning i Sv, Ma, So, En, NO, Te i årkurs 4-6. Ht 23 i huvudsak i årkurs 4.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare för undervisning i Ma, No, Te. Teoretisk kompetens inom området Motivation för lärande är meriterande Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att medarbetare har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2023-05-30

Referensnummer: A1226981


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: 100%

Tillträdesdatum: 2023-08-11

Tillträde: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Carola Bengtsson, Rektor

Telefon: 0705-88 82 96


Fackliga kontaktpersoner

Sveriges Lärare Tel: 0721-51 73 78 / 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter