varningsikon

2021-02-26

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Personliga assistenter


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv. Vi står för omsorg med mycket hjärta.


Arbetsuppgifter

Vi söker personliga assistenter till en man med ALS. Vi söker personliga assistenter som kan bistå kunden i dennes vardag med det som personen själv inte klarar av utifrån sitt funktionshinder. I detta fallet så kommer man bland annat att arbeta med sondmatning och andningsmask. I arbetsuppgifterna ingår även matlagning för sondmatning. Din arbetsmiljö är brukarens hem vilket innebär att du ges stort förtroende och visar hänsyn till dennes integritet. Du kommer bland annat att arbeta med att stärka individens inflytande och trygghet i sin egen vardag. Kunden är i behov av dubbelbemanning dygnet runt pga. långt gången ALS

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom vård och omsorg eller det som värderas motsvarande. Det är en merit om man har erfarenhet av arbete med ALS. Väldigt stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker personer som är flexibla, lyhörda med ett gott bemötande. Arbetet kan vara både fysiskt och psykiskt krävande och därför är det viktigt att man har en god fysisk och psykisk hälsa.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-05-09

Referensnummer: Varbergs Omsorg 21/21


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Beskrivning av omfattning: Eller den tjänstgöringsgrad du önskar

Tillträde: Tillträde snarast

Varaktighet: 6 månader eller längre

Antal tjänster: 6


Upplysningar

Britt-Mari Svensson Nilsson, Enhetschef

Mobiltelefon: 072-350 49 14


Fackliga kontaktpersoner

kommunal Tel: 072-1517376


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter