Sök

Lärare estetiska ämnen, bild, Lindbergs skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Lindbergs skola är en F-9 skola med tillhörande fritidshem. Du hittar oss en mil nordost om Varbergs centrum. Vi på Lindbergs skola och fritidshem är en formativ organisation för lärande. Elevernas kunskaper är framtidens kunskaper. Vår väg är gemensam. Vår strävan är att skapa ett hållbart lärande som präglas av emotionellt stöd i hela verksamheten. På Lindbergs skola är den estetiska verksamheten viktig och ska vara en plats där varje elev kan få näring och växa. Lindbergs skola ligger på landet och vi använder de näraliggande områdena till friluftsliv och utomhuspedagogik. Skola har en vacker och inbjudande skolgård och anpassade lokaler. Skolan är organiserad i arbetslag kring varje stadie. Hela skolan och fritidshemmet organiserar för ämnesdidaktiskt kollegium för att utveckla undervisningen för elevernas lärande. Pedagoger och elevhälsa har ett nära samarbete kring undervisningen för elevernas lärande och utveckling.


Arbetsuppgifter

Undervisning i ämnet bild för i åk 4-9. Ev. klassföreståndarskap för elever i högstadiet.

Kvalifikationer

Legitimerad och behörig lärare i ämnet bild åk 4-9. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2021-10-19

Referensnummer: A1060765


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-01-10

Varaktighet: Tillsvidare

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg


Upplysningar

Carola Bengtsson, Rektor

Telefon: +46705888296


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter