Sök

Barnskötare, Skeppets förskola


Om arbetsplatsen

Varberg har unika möjligheter med sitt läge, havet och naturen. För att utnyttja den fulla potentialen ska Varberg utvecklas till Västkustens kreativa mittpunkt. För att lyckas krävs nytänkande, framåtanda, kunskap och mod. Vår Vision 2025 skapar förutsättningar för tillväxt i hela kommunen och en fantastisk livsmiljö. I Varbergs kommun bor drygt 60 000 invånare och befolkningen ökar stadigt. Företag och människor har upptäckt fördelarna med Varberg och söker sig till en kommun med hög livskvalitet. Skeppets förskola ligger i Tångaberg, ca 10 km norr om Varberg. Den har två avdelningar och ligger mitt i samhället med närhet till naturen. Den aktuella tjänsten är placerad på avdelning Livbojen som är en 1-3 års avdelning. Tjänsten är en deltidstjänst och kommer att vara fördelad på fyra dagar.


Arbetsuppgifter

Du är en flexibel och positiv pedagog med ett professionellt förhållningssätt som har barnens bästa för ögonen. Struktur, tydlighet och förmåga att leda en barngrupp är egenskaper som efterfrågas hos vår kommande kollega. Du kommer arbeta i ett arbetslag som tillsammans planerar och utvecklar verksamheten utifrån läroplanens mål och riktlinjer kring omsorg, utveckling och lärande.

Kvalifikationer

Gymnasieutbildning, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande som arbetsgivare bedömer likvärdig. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Övrigt

Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-09-16

Referensnummer: A898706


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas, ange löneanspråk.

Arbetstid: DeltidDenna tjänst har en sysselsättningsgrad om 60-70% och kan kompletteras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträde: eller snarast


Upplysningar

Inger Svensson, Förskolechef

Telefon: Varberg direkt: 0340-880 00


Fackliga kontaktpersoner

Kommunal Tel: 0721-51 73 76


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

ikon

Självservice & blanketter