Sök

Fritidspedagog, Spannarps skola


Om arbetsplatsen

I Varbergs kommun är vi cirka 5 000 medarbetare som delar en och samma verksamhetsidé: Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Detta gör vi på väldigt många olika sätt, det finns mer än 135 olika yrken i vår breda verksamhet. Varberg växer och behoven av kommunens tjänster både ökar och förändras, därför behöver vi din kompetens. Vill du växa med oss? Spannarps skola ligger i samhället Himle, sydost om Varberg. De är liten skola med omkring 40 elever i årskurs F-3 med tillhörande fritidshem. Här erbjuds eleverna utbildning med god kvalitet i en stimulerande och trygg miljö


Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett litet självgående arbetslag runt samtliga elever på skolan. Tillsammans med dina kollegor kommer du planera, bedriva undervisning och utveckling. Du är lösningsfokuserad med god samarbetsförmåga och tar gärna egna initiativ. Du har förmåga att kommunicera med både elever, arbetskamrater och föräldrar på ett positivt sätt och skapa goda relationer. Du kommer arbeta som stöd i klass under förmiddagen och på eftermiddagen kommer du tillsammans med din kollega arbeta på fritidshemmet på skolan.

Kvalifikationer

Fritidspedagog eller förskollärarlegitimation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet att arbete i skola/fritidshem. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis och i förekommande fall förskollärarlegitimation alternativt lärarlegitimation.


Erfarenhetskrav

Erfarenhet krävs

Övrigt

Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Om du erbjuds anställning inom Förskole- och grundskoleförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. På följande länk kan du beställa rätt belastningsregister: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2022-08-03

Referensnummer: A1140664


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Beskrivning av omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 80-100% och kan kombineras med andra arbetsuppgifter upp till heltid.

Tillträdesdatum: 2022-08-22

Tillträde: Eller enligt överenskommelse

Varaktighet: 3-6 månader

Antal tjänster: 1

Länk till mer information: https://varberg.se/pedagogvarberg.4.397a0bb8176383620ee54fbf.html


Upplysningar

Johanna Rydell, Rektor

Telefon: 0723-58 68 34


Fackliga kontaktpersoner

Lärarförbundet Tel: 0721-51 73 78


Lärarnas Riksförbund Tel: 0721-51 73 92


ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter